Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Leiderschap
Leiderschap

Lezingen over Leiderschap

Het behalen van targets, succesvol afronden van projecten en boeken van goede resultaten staat of valt met goed leiderschap. Je team door en door kennen, de doelen goed voor ogen houden, snel kunnen schakelen en de juiste ondersteuning kunnen bieden op het juiste moment. Toch blijkt dat écht goede leiders zeldzaam zijn!

“Wat is nou het geheim van goed leiderschap?”  Een lezing over leiderschap dient als een bron van inspiratie en zorgt voor nieuwe inzichten.

Leiderschapexperts over "de essentie van Leiderschap"

  • Ontzettend graag klagen wij over het management en onze collega’s. Ieder vervult zijn rol op een eigen manier en daar is altijd ruimte voor groei. Als leider is het belangrijk regelmatig je eigen performance te reflecteren en je te blijven ontwikkelen – als persoon maar ook als team en organisatie.
  • “Leiderschap is een keuze” kies bewust voor een bepaalde leiderschapsstrategie, kies doelbewust hoe je je opstelt als leider. De sprekers over leiderschap adviseren u graag over deze keuzes.
  • De manier van leidinggeven stem je af op basis van de gestelde doelen. Waar ligt de behoefte? en wat is vanuit het management er nodig om deze doelen te kunnen realiseren? Ontvang handige tips tijdens een lezing over leiderschap.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas biedt lezingen en workshops over Leiderschap door het hele land

    Een lezing over een specifieke leiderschapstheorieën of een lezing van een van de sprekers die voornamelijk vertellen vanuit hun persoonlijke ervaring binnen verschillende bedrijven. Op basis van de doelgroep en het doel van uw bijeenkomst kijken we samen met u welke spreker het best bij uw bijeenkomst aansluit. Als sprekersbureau werken wij samen met sprekers uit het hele land. Werkt u het liefst met een spreker uit de buurt? Dat kan!