Loading content ...

Adriaan Wagenaar

Adriaan Wagenaar

Kinderen als organisatieadviseur

Adriaan Wagenaar  is doorbraakexpert, merkstrateeg, professioneel spreker en schrijver van o.a. het boek Grote Denkers Kleine Denkers.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bij het ontwikkelen van nieuwe beleidsvorming, projectmanagement en bij het realiseren van organisatiegroei komen we regelmatig de nodige obstakels tegen. Eindeloze discussies, vergaderingen en twijfel over de juiste koers… Wat nou als het onmogelijke helemaal niet zo ingewikkeld blijkt te zijn?  ‘Zoek naar wat wel kan’ is Adriaan’s advies. Denk groot. Adriaan Wagenaar laat ons via de ogen van een kind kijken om ons zo bewust te maken van onze denkpatronen en gedachten.

Adriaan filosofeert graag met kinderen en beleidsmakers over maatschappelijke en organisatievraagstukken. Hij is oprichter van De Raad van Stuur en en de internationale versie Open Minds Open World. Dit is een innovatie- en participatieprogramma voor organisaties waarin kinderen en management teams samenwerken. Met De Raad van Stuur  stimuleert Adriaan de ontwikkeling van de ’21ste eeuwse vaardigheden’ bij kinderen en biedt hij organisaties een vernieuwende aanpak!

Tijdens zijn lezingen leert Adriaan Wagenaar zijn publiek om effectief te werken met hun open geest, verbeeldingksracht en vindingrijk te zijn in nieuwe oplossingen. Aan de hand van 5 principes van groot denken neemt Adriaan ons mee in een manier van denken waardoor écht stappen kunnen worden gezet!

Adriaan Wagenaar verzorgt lezingen in het Nederlands en Engels.

  ‘Kinderen stellen nog de ongemakkelijke, verfrissende vragen die een samenleving en een organisatie nodig heeft om tot duurzame vernieuwing te komen’.

  • Kinderen als organisatieadviseur
  • Groot Denken: de kunst van kansen zien in lastige situaties
  • Word een doorbraakdenker!
  • Filosofische gespreksvoering met kinderen
Gerelateerde sprekers