Loading content ...

bart-van-emden

Bart van Emden

Business-to-Business marketing specialist.

Spreker Bart van Emden is een Business-to-Business marketing specialist. Bart richt zich vooral op commerciële productiviteitsverbetering van organisaties. Mensen zijn de belangrijkste marketingtool, aldus Bart. Bart is gespecialiseerd in business-to-business marketing voor professionals en organisaties.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bart’s motto is: Er kan veel meer dan je denkt.  Met dit motto weet hij dan ook veel te bereiken. Bart weet een neerwaartse verkoopontwikkeling om te zetten in een groei. Volgens Bart van Emden doen blijven bedrijven en mensen graag bij het vertrouwde en doen ze zichzelf hiermee vaak tekort.

Het is zijn doel een bijdrage te leveren aan het commercieel succes van professionele dienstverleners. Hoe krijg je eigenwijze professionals markt- en klantgericht?  In de zakelijke dienstverlening is dat vaak de kernvraag. Dit is dan ook een van de onderwerpen waar spreker Bart van Emden graag over publiceert. Daarnaast deelt hij zijn bevindingen die echt werken met u!

Spreker Bart van Emden is niet alleen marketing specialist, hij is mede-eigenaar van Thor evenementen, een evenementenbureau voor activiteiten op het water met twee eigen historische passagiersschepen. Bart’s gedrevenheid zie je niet alleen terug in zijn werk, Bart van Emden was drie keer Nederlands kampioen tafeltennis.

In een boeiend en humorvol betoog maakt hij duidelijk, dat het niet voldoende is alleen goed in je vak te zijn en geeft zijn publiek direct bruikbare instrumenten.

  Lezingen van spreker Bart van Emden

  • Waar gebeurd: klantgerichtheid boosten in 3 maanden
  • Help, mijn klant(en) dreig(t)(en) weg te lopen. Wat nu?
  • Geld verdienen met kletsende klanten als marketing strategie
  • Klantgerichte bedrijven hebben GEEN last van de crisis!
  • Klantgerichtheid voor technici / professionals
  • De ZZP’er als succesvolle professional
  • Alle briljante mislukkingen op een rij: van fouten leer je

   

Gerelateerde sprekers

Bart van Emden geeft lezingen over de volgende onderwerpen: