Loading content ...

Spreker Caroline Haan

Caroline Haan

DressCoach - Personal branding met kleding

Spreker Caroline Haan werkt samen met ondernemers en iedereen die op een ondernemende wijze in het leven staat. Zij werkt aan een stukje personal branding, het persoonlijke visitekaartje waarmee je jezelf kunt onderscheiden van anderen. Hierbij maakt zij gebruik van kleding en vooral het verhaal achter de persoon zelf.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Caroline Haan heeft een achtergrond als arbeids- en organisatie psycholoog, loopbaancoach en regiomanager in de kledingbranche. Haar brede kennis op het gebied van kleding, begeleiding en coaching heeft zij gebundeld in haar rol en visie als DressCoach. Hierbij staat vooral de persoon zelf centraal. Vanuit deze rol maakt zij op een coachende wijze mensen bewust hoe belangrijk persoonlijke uitstraling is en hoe je dit kunt versterken met kleding.

Caroline Haan verzorgt lezingen en workshops over personal branding, persoonlijke presentatie en uitstraling. De workshops en lezingen  van Spreker Caroline Haan zijn inspirerend voor iedereen die meer wil weten over persoonlijke uitstraling en over hoe je kleding kunt inzetten om sterker en zelfverzekerder over te komen.

    Lezingen van spreker Caroline Haan

    • Persoonlijke presentatie
    • Meer impact met kleding
    • Laat JEZELF zien!
Gerelateerde sprekers

Caroline Haan geeft lezingen over de volgende onderwerpen: