Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Caroline van Leuven

Caroline van Leuven

Op karakterontwikkeling naar de top

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Caroline van Leuven

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Caroline

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Caroline van Leuven is een gepassioneerde vrouw, sterk gericht op resultaat. Als informatiespecialiste met een unieke focus op persoonlijkheidsontwikkeling houdt ze zich bezig met de vraag: wat de impact is van ervaring en succes op hun leven en hoe zich dit zich reeds vroeg van kinds af aan ontvouwt. Haar verlangen naar kennis en informatie brengt haar tot het werkveld van de documentaire informatievoorziening in corporate organisaties en de overheid.

Na een loopbaan als hoofd van het kenniscentrum bij een grote corporate en een periode bij Buitenlandse Zaken merkte spreker Caroline van Leuven dat de fascinatie voor de psychologie en de ontwikkeling van mensen bleef. Tijdens een postacademische opleiding psychologie bij het Goodfield Institute LLC heeft zij kunnen ervaren wat de kracht is van film op zelfreflectie en ontwikkeling. Haar studie rond ze af met het maken van een film over haar eigen leven. “Je moet van heel goede huize komen om dan nog weg te lopen voor jezelf.” Dit proces van zelfreflectie sterkt haar tot de dag van vandaag en maakt haar tot wie ze is.

Zij start haar bureau Indivisible dat opereert op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit in organisaties. Zij past video-analyses toe waarbij d.m.v. het objectiveren van gezichtsexpressies non-verbale competenties van individuen zichtbaar kunnen worden gemaakt. De logica van het gevoel bij het zich wederom bewust worden van diepe ervaringen van mensen is op het gezicht af te lezen en geeft een nieuw perspectief op hun motivaties en drijfveren. Men wordt zich bewust van de uitstraling die zij op anderen hebben, zodat zij zichzelf kunnen positioneren ten opzichte van anderen.

Daarnaast is spreker Caroline van Leuven een expert in het ondersteunen bij het vinden van de balans tussen leefstijl en carrière. Door de druk die mensen in toenemende mate ervaren neemt de aandacht voor leefstijl af, wat onherroepelijk ten koste gaat van het inzetten van je talenten. Niet fit zijn betekent dat je je eigen kapitaal vernietigt. Als zakenvrouw en deelnemer van de programma heeft zij dit aan den lijve mogen ondervinden wat het betekent een disciplinair ontwikkelplan met intensieve begeleiding voor jezelf uit te rollen. In 2016 werkte zij mee aan het programma “Hoe word ik 100” waarin pijnlijk duidelijk werd wat de invloed van een verkeerde levensstijl op de gezondheid is. Met leefstijlprogramma’s hierop gebaseerd ondersteunt zij bedrijven in preventie op ziek worden.

Haar maatschappelijke betrokkenheid om vrouwen een gezicht te geven in arbeidsparticipatie leidt tot de oprichting van de stichting Women in Society, waarin diversiteit, (top)talent en begeleiding voor vrouwen op karakterontwikkeling naar de top speerpunt zijn.

Bekijk de lezingen van Caroline van Leuven

  Lezingen van spreker Caroline van Leuven

  • Leefstijl, preventie en persoonlijk leiderschap
  • Mentaliteitsontwikkeling
  • Vrouwen naar de top
  • Authentiek keuzes maken
  • Persoonlijkheidsontwikkeling

   

Vrijblijvend informatie over Caroline van Leuven

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Caroline van Leuven geeft lezingen over de volgende onderwerpen