Loading content ...

Frans Bosch

Frans Bosch

Veranderen

Is veranderen moeilijk? Niet met een flexibel brein! Frans Bosch laat ons zien hoe we beter kunnen worden in veranderen! Niet alleen inspiratie maar juist kennis, praktische tools en ervaringen gaan u op weg helpen.

 

 

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ieder mens kan handiger worden in veranderen. Want de vaardigheid om te veranderen is vaak vastgeroest of lijkt verstopt, maar kan gelukkig nog steeds wakker worden gekust. Steeds vaker horen we dat we creatief moeten denken of “out of the box” moeten gaan. Maar kunnen we dat dan ook leren? Ja, we kunnen er beter in worden. Wat we daarvoor nodig hebben hoort en ervaart u in deze actieve lezing.

Sinds 2005 is Frans Bosch van Takkenwerk fulltime trainer, parttime docent aan een International Business School en geeft hij lezingen. Hij heeft veel affiniteit met geïmproviseerd theater. Hij weet dat de vaardigheid om goed te kunnen improviseren onmisbaar is in een leven vol veranderingen. De snelheid van veranderen is vaak van grote invloed op het behalen van succes. Toch hebben veel mensen weerstand tegen veranderen. Terwijl kinderen juist van nature zo veel leren omdat ze volstrekt flexibel zijn in hun denkwereld en in hun spel. Waar zijn we dat dan kwijtgeraakt? En nog belangrijker; kunnen we dat weer terugkrijgen? Ja dus.

Maar pas op; de term ‘lezing’ is misschien verwarrend. Wie denkt te kunnen gaan zitten en een verhaal kan consumeren, komt voor verrassingen te staan. Bij Frans zijn de lezingen vooral vol activiteiten, plezier en ontmoetingen met de andere deelnemers. Want niet alleen zijn verhaal helpt om de volgende stap te zetten; het zijn nog veel meer de ervaringen die voortkomen uit de vragen die hij u zal stellen.

Frans geeft ook lezingen in het Engels en Duits.

   

  • Werken aan het succes van de ander

  • Agile Denken – flexibel, wendbaar en dynamisch

  • Werken aan een flexibeler brein

  • Improvisatie als krachtbron voor modern leiderschap

Gerelateerde sprekers