Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

"Als je maar creatief bent, heb je geen diepe zakken nodig om marketing te bedrijven"

Gideon Tailleur

Gideon Tailleur

Ik verkoop jou 'Social Selling'

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Gideon Tailleur

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Gideon

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Interviews icon

Artikelen

Tarieven en beschikbaarheid

Als je maar creatief bent, heb je geen diepe zakken nodig om marketing te bedrijven

Spreker Gideon Tailleur heeft als marketingspecialist zelf een marketingbureau opgezet. Op een luchtige manier neemt hij mensen mee in de wereld van de marketing vanuit herkenbare situaties in het dagelijkse leven. Hierdoor leren mensen niet alleen sneller marketing activiteiten te herkennen, maar ook commerciëler te denken.

Met zijn marketingbureau helpt hij corporates als KPN en de SNS Bank, tevens begeleidt spreker Gideon Tailleur startups om snel effectief de marketing te bedrijven en zichtbaar te zijn voor de doelgroep.

Bekijk de lezingen van Gideon Tailleur
  Video van spreker Gideon Tailleur

  Teaser presentatie HvA over social media / online marketing

  Bekijk de lezingen van Gideon Tailleur
  01.08.2018

  Er schuilt een influencer in ons allemaal

  Als we het hebben over influencers denken we al snel aan bekende mensen, zoals Christiano Ronaldo of een Kim Kardashian. Maar geloof het of niet. Er schuilt een influencer in ons allemaal!

  Misschien heb je er zelf nooit zo over nagedacht, maar we hebben allemaal wel een specifiek talent, passie of expertise, waardoor mensen binnen jouw omgeving een beroep doen op jou. Misschien ben jij degen die de hele wereld al heeft afgereisd en komen de mensen naar jou toe als ze specifieke reistips nodig hebben. In dat geval verwachten de mensen juist ook weer dat jij op social media posts doet over jouw reizen.

  Sterker nog, dit doe je al automatisch omdat je op dit vlak misschien verlangt naar erkenning. Je hebt alleen bewust of onbewust niet zoveel volgers als de mensen die wij erkennen als ‘influencers’. Hierdoor is jouw impact veel kleiner. Beperkte onze “influence’ zich in het verleden alleen maar tot onze directe omgeving. Met social media kunnen we juist deze directe omgeving gebruiken om ook bij derde onder de aandacht te komen.

  Zowel zakelijk als privé kan je de persoonlijke influencer in jezelf meer en meer in zijn kracht zetten. Sinds de komst van social media zijn we namelijk nog meer ‘persoonlijke merken’ geworden. Heb je er al eens op die manier over nagedacht?

  Mijn expertise is dat ik gezien wil worden als online marketing specialist. Ik help merken om op creatieve manieren hun verhaal te doen.

  Practice what you preach

  Om te laten zien dat juist ik de online specialist ben voor bedrijven heb ik mijn eigen persoonlijke strategie opgesteld, waarin ik op verschillende manieren aantoon dat ik de persoon heb die ze moeten hebben als ze online marketing vraagstukken hebben. Net zoals Coca cola wilt dat we aan hun denken als je dorst hebt.

  Zo blog ik bijvoorbeeld met mijn visie over marketing campagnes van grote bedrijven. Ik geef trainingen voor Google en op hogescholen, ik deel video’s van mezelf met mijn expertise en daarnaast ben ik ook spreker. Alles om top-of-mind te komen.

  Maar zeg nou eerlijk. Iemand die spreekt zie je toch al snel als echte specialist op dat vakgebied. En juist op het podium staan geeft mij zoveel energie, dat ik mensen daarmee weet te inspireren.

  Tijdens mijn presentaties laat ik je zien hoe je jezelf nog beter kan profileren, op de manier zoals jij juist als de ‘influencer’ gezien wilt worden. En de manier waarop ligt voor iedereen anders.

  Succes komt je zeker niet aanvliegen, maar je kan het wel beïnvloeden. En er zijn goede tips om via online marketing meer resultaat te halen.

  Inspiratie

  Heb ik jou een beetje kunnen inspireren met dit verhaal? Ik hoop het! Dan is mijn eerste doel al bereikt.

  Bekijk de lezingen van Gideon Tailleur
  Vrijblijvend informatie over Gideon Tailleur

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Gideon Tailleur geeft lezingen over de volgende onderwerpen