Loading content ...

Hulda&Monique

Hulda Möller & Monique de Boer

Veerkracht bij Verandering

Hulda Möller & Monique de Boer helpen jou je verandering met een frisse blik aan te gaan! Ze focussen op veerkracht en persoonlijke authentieke kwaliteiten. Samen slaan ze de brug tussen hun kennis en ervaring met persoonlijke gedragsverandering enerzijds, en slim gebruik maken van de werking van het brein anderzijds.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het brein is een prachtig verfijnd én complex orgaan. Het zit vol mechanismen die je verandering in de weg zitten of juist kunnen faciliteren. Hulda en Monique maken hier graag slim gebruik van en ondersteunen het veranderproces met breinkennis. Ze nemen je graag mee in het fascinerende proces van veranderen. Aan de hand van vier fasen; bewust worden, een bestemming creëren, versperringen herkennen en de verandering bestendigen, doorloop je het veranderproces. Met een concrete verandering als resultaat.

Monique de Boer houdt zich ruim 30 jaar bezig met leerprocessen, zowel in de academische wereld als in het bedrijfsleven. Haar scherpe analytisch geest en de wil om zaken te doorgronden staan garant voor een helder onderbouwd verhaal.  Sinds 2007 werkt ze als zelfstandig trainer, coach, programma-ontwikkelaar en spreker.

Hulda Möller houdt zich ruim 18 jaar als trainer, ontwerper en spreker bezig met leren en veranderen. Haar verbindende kracht en energieke, positieve kijk staan garant voor een open, veilige sfeer. Hulda is mede-auteur van ‘BreinLink voor ouders; je kind helpen leren’. Beiden zijn mede-auteurs van het boek ‘Breindidactiek; helpen leren met breinkennis’.

De gezamenlijke passie  voor het begeleiden van mensen bij verandering bracht Hulda Möller en Monique de Boer samen. Hun bijeenkomsten zijn altijd goed onderbouwd met diepgang, altijd enthousiast en luchtig. Sinds 2008 zijn de dames BreinCentraal Leren© Geassocieerden en in 2012 richtten ze ‘Breinbereiders’ op.

  • Word je eigen verander expert!

  Word je eigen verander expert met behulp van breinkennis. Je kiest niet altijd de situaties waar je in belandt, maar je kunt vervolgens wel kiezen hoe je je opstelt. Je kunt kiezen voor ander gedrag, voor een andere houding. Kennis over de werking van het brein geeft een prachtige insteek omdat het onderbouwt dat je de ‘bedrading’ van je brein kunt veranderen.

  • Feedback & het brein

  Brein Technisch gezien bevindt feedback zich in een spanningsveld … tussen de wil om te leren en de neiging om pijn te vermijden. Hoe kan je dit spanningsveld verkleinen? In deze training nemen ze je mee in de werking van het brein en wat ‘constructieve feedback’ brein technisch gezien inhoudt. Het duo biedt handvatten aan om collega’s en medewerkers zodanig feedback te geven dat ze open kunnen (blijven) staan voor leren en ontwikkelen. Het resultaat? Een goed gesprek en een bijdrage aan een positieve, constructieve werksfeer.

  • Werkdrukbeleving, mag het wat minder?

  In een inspiratiesessie over werkdrukbeleving laten Hulda Möller & Monique de Boer zien hoe je naast het aanpakken van de werkdruk zelf, ook je beleving van de werkdruk aan kan pakken! Ze laten zien hoe je slim gebruik kan maken van de mogelijkheden van je brein, en op deze manier je kijk op werkdruk kan veranderen.

Gerelateerde sprekers

Hulda Möller & Monique de Boer geeft lezingen over de volgende onderwerpen: