Loading content ...

Ivo Ouwerkerk

Ivo Ouwerkerk

‘Naar een betere versie van jezelf’

De waan van de dag houdt velen af om een betere versie van zichzelf te worden. Dus moet je af en toe stil staan bij wat je beweegt. Ivo Ouwerkerk is een bevlogen spreker die zich focust op persoonlijk leiderschap. Zijn lezingen zorgen voor inspiratie, een positieve mindset, food for thought en energie. Op deze manier laat spreker Ivo Ouwerkerk je op een andere manier naar jezelf kijken.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen 15 jaar heeft spreker Ivo Ouwerker meer dan 10.000 uur professionals getraind, gecoacht en geïnspireerd.  Tijdens zijn lezingen presenteert Ivo zijn ‘harde’ waarheden over persoonlijk leiderschap en hij vraagt het publiek deze te toetsen met hun eigen werkelijkheid.

Ivo Ouwerker gaat op zoek naar lef! Een klein beetje meer lef maakt een wereld met verschil bij alles wat je doet. Iedereen kan meer daadkracht en avontuur in zijn leven gebruiken. Iedere week schrijft hij een column over persoonlijk leiderschap. Zijn boek ‘Houthakkers en Brokkenmakers’ is op een prikkelende manier geschreven.

Tijdens zijn lezingen zorgt spreker Ivo Ouwerkerk er voor dat er volop interactie is. Humor is zijn wapen. Door omdenken blijft zijn boodschap langer hangen. Ivo gaat het dialoog met het publiek graag aan, vandaar dat hij liever voor het podium staat, dan erop. Ivo geeft het liefst workshops en interactieve sessies aan kleine groepen. Doordat Ivo de sessies van een uur, dagdeel of hele dag op maat maakt sluit deze geheel aan bij de doelgroep. 

  Lezingen van spreker Ivo Ouwerkerk

  • Persoonlijk Leiderschap
  • Ondernemerschap
  • De betere versie van jezelf
  • Identiteit
  • Zingeving
  • Doelen stellen
  •  Geluk & Verantwoordelijkheid nemen
Gerelateerde sprekers

Ivo Ouwerkerk geeft lezingen over de volgende onderwerpen: