Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Joel Aerts

Joël Aerts

Leiderschapsontwikkeling

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Joël Aerts

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Joël

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Tijdens zijn werk voor een internationale non-profit organisatie leidt spreker Joël Aerts teams in meer dan 10 verschillende ontwikkelingslanden. Al snel komt hij er achter dat het succes van deze teams voor een groot gedeelte afhangen van zijn eigen leiderschap. Om zijn leiderschapsontwikkeling te versnellen leest hij een jaar lang een leiderschapboek per week. Een hels karwei! Zijn groei als leider versnelt en al snel wordt hij ook gevraagd om intern trainingen te verzorgen binnen de organisatie. Niet veel later gaat Joël ‘terug naar school’. Hij studeert International Business & Management en studeert Cum Laude af met een onderzoek naar de ontwikkeling van authentiek leiderschap bij twee multinationals.

Als spreker en organisatieadviseur inspireert spreker Joël Aerts anderen op gebied van Leiderschapsontwikkeling. Hij is auteur van het boek ‘Ontwikkel je leiderschap’ – 14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en die van je medewerkers. Het boek stond vrijwel direct hoog in de lijst met best verkochte managementboeken op managementboek.nl. Samen met managementauteur Ben Tiggelaar schreef Joël de bestseller MBA in één dag – Meters managementboeken brengt spreker Joël Aerts samen met Ben Tiggelaar terug tot de essentie. Ook maken ze samen de MBA in één dag CD-box I & II. Waarin zonder franje de beste lessen van de belangrijkste managementdenkers worden gepresenteerd.

Tijdens een lezing van Joël krijgt het publiek eerlijke antwoorden die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Joël koppelt graag de theorie aan de praktijk waarbij het resultaat altijd voorop staat. In zijn presentaties combineert hij inspiratie en inhoud. Inspiratie is noodzakelijk om mensen tot actie te bewegen, een gedegen inhoud om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk resultaten worden behaald. Joël Aerts werkt dan ook evidence-based. Hij baseert zijn presentaties op gedegen onderzoek en praktijk ervaring op gebied van leiderschapsontwikkeling. Met veel energie, een gezonde dosis en scherpe inhoud boeit Joël van begin tot eind. Joël maakt lezingen op maat, onderstaand twee voorbeelden van mogelijke lezingen.

“Leiderschap is geen kwestie van geschikt of ongeschikt? Context is alles!”

Bekijk de lezingen van Joël Aerts

  Lezingen van Joël Aerts

  Leiderschap: wat je echt moet weten (en doen)!

  • De categorie ‘Management & Leiderschip’ op Amazon.com beslaat meer dan 350.000 boeken! Terwijl de meeste managers nog niet eens aan één leiderschapsboek per jaar toekomen. Dat vraagt om een strenge selectie. Welke ideeën op het gebied van leiderschap zijn echt de moeite waard? Joël schept orde in deze chaos en bespreekt in hoog tempo en met veel praktijkvoorbeelden de beste ideeën van de belangrijkste leiderschapsdenkers van toen en van nú.
  • Alle belangrijke thema’s komen aan bod en geflankeerd door super praktische tips die je vandaag nog in de praktijk kunt brengen.


  Lezingen van Joël Aerts

  Versnel je leiderschapsontwikkeling

  • Leiderschap is hot! Maar hoe ontwikkel je het eigenlijk? Is het geboren of aangeleerd? Een kunstvorm of wetenschap? Heeft het vooral te maken met wie je bent of juist meer met wat je doet? Wie zijn leiderschap wil ontwikkelen, zal zelf de regie moeten nemen. Maar waar begin je? En welke aanpak is het meest effectief?
  • Leiderschapsontwikkeling doe je niet in een paar uur of een paar dagen. Maar er zijn wel degelijk methodes waarmee je het proces kunt versnellen en verbeteren.
  • Eerlijke antwoorden en praktische handvatten rond één van belangrijkste onderwerpen van dit moment: leiderschapsontwikkeling.
Vrijblijvend informatie over Joël Aerts

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Joël Aerts geeft lezingen over de volgende onderwerpen