Loading content ...

Margriet de Schutter

Margriet de Schutter

Topsport: Stoppen & Doorgaan

Margriet de Schutter ambieerde een carrière in de topsport als shorttrackschaatsster. Ze leefde voor de sport, tot haar droom in 2010 in duigen viel. Geen idee wat Margriet nu moest ging ze op zoek naar zichzelf. Hier heeft ze een documentaire over gemaakt.  Een enorm inspirerend verhaal voor mensen binnen en buiten de sportwereld.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van kinds af aan had spreker Margriet de Schutter een droom: als shorttrackschaatsster meedoen aan de Olympische Winterspelen in Vancouver! Door haar wilskracht kwam Margriet dichtbij deelname aan Vancouver, maar op het moment dat ze haar plek in het team verloor, kwam ze in een mentale crisis terecht. Zonder haar topsport wist ze niet meer wie ze werkelijk was.

Margriet ging op zoek naar haar ware ik, waarover ze de documentaire ‘Diepgaan voor Vancouver’ maakte, waarmee ze in 2012 in Milaan tijdens het grootste Internationale filmfestival op het gebied van sport een award won.  In navolging van deze documentaire bouwde ze het online platform Extopsporter.nl en schreef ze in 2013 het boek ‘Stoppen & Doorgaan’.

Wat als het anders loopt dan je had gehoopt of verwacht? Met haar ontwapende verhaal en gedurfde kwetsbaarheid weet spreker Margriet de Schutter haar publiek in het hart te raken. Zij laat zien hoe je door tegenslagen juist succesvol kunt zijn en het beste uit jezelf c.q. je bedrijf of organisatie kunt halen.

Margriet is nog steeds nauw betrokken bij de sport en houdt zich naast het sprekerschap en Extopsporter.nl, bezig met media-en journalistieke werkzaamheden en modellenwerk. Margriet de Schutter is inzetbaar als spreker, trainer en dagvoorzitter op het gebied van sport, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en motivatie.

    Lezingen van spreker Margriet de Schutten

    • Sport
    • Persoonlijke ontwikkeling
    • Inspiratie & Motivatie
Gerelateerde sprekers

Margriet de Schutter geeft lezingen over de volgende onderwerpen: