Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Organisaties en leiders helpen bij het inspireren en ontwikkelen van hun medewerkers

Martin Madern

Martin Madern

Verbinder & Communicator

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Martin Madern

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Martin

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid
Spreker Martin Madern

Organisaties en leiders helpen bij het inspireren en ontwikkelen van hun medewerkers

Spreker Martin Madern gelooft dat elk mens uniek is en verlangt naar zingeving, verbinding en plezier in het leven. Dat is tevens de basis voor zijn eigen motivatie: organisaties en leiders helpen bij het inspireren en ontwikkelen van hun medewerkers. Hij geeft inspirerende lezingen en workshops en geeft daarnaast maatwerktraining, -coaching en -advies aan leiders, teams en individuen binnen organisaties. Martin is nieuwsgierig naar zijn medemens. Door vragen te stellen als: Wat houdt iemand bezig? Wat is zijn passie of drijfveer? En is die inzetbaar voor de organisatie? krijgt hij een compleet beeld van een persoon. Voor Martin geldt dan: “It just makes my day, elke dag opnieuw.”

Martin gaat graag aan de slag met thema’s als persoonlijke ontwikkeling, teamsamenwerking, houding, gedrag en onderlinge communicatie. Autonomie en individuele vrijheid zijn daarbij voor hem een uitgangspunt. Hij heeft een sterke bewogenheid met de bestrijding van onrecht en armoede onder verdrukten. Daarom spreekt hij geregeld voor businessclubs en Rotaryclubs namens International Justice Mission, de grootste antislavernij organisatie op dit moment, over de moderne slavernij die op dit moment enerzijds groter is dan ooit en tegelijk beter te stoppen is dan ooit.

Martin heeft een jarenlange (management) ervaring bij diverse (overheids)organisaties. Hij is vertrouwd met politiek/bestuurlijk gevoelige thema’s (zoals publieke veiligheid), en is sterk sensitief ten aanzien van samenwerkingsprocessen binnen en tussen organisaties en heeft leiding gegeven aan processen, projecten, teams en programma’s, veelal in complexe omgevingen. Martin heeft bovendien ruime ervaring met internationale projecten in de wereld van publieke veiligheid, zoals op Europees niveau, alsook in Caribisch Nederland. Spreker Martin Madern geeft lezingen in het Nederlands en Engels. 

Bekijk de lezingen van Martin Madern
Dagvoorzitterschap van spreker Martin Madern

Dagvoorzitter

Naast lezingen en workshops verzorgt spreker Martin Madern ook dagvoorzitterschap. Martin vervult zijn dagvoorzitterschappen steevast vanuit deze overtuiging en grondhouding. Hij houdt ervan zich inhoudelijk goed voor te bereiden, zonder zich in de discussie of thematiek te mengen. Hij ziet zijn rol dan vooral als de enthousiaste en vlotte bewaker van het programma. Hij weet daartoe snel een prettige en (indien gepast) informele sfeer neer te zetten. Hij doet dat met flair en gepaste humor en houdt daarbij goed oog voor het programma, het proces, de sfeer, de voortgang, en de interactie met sprekers en zaal. Hij beweegt zich gemakkelijk en levendig door uw congres- of evenementzaal, om zodoende uw gasten goed bij het event te betrekken! 

Lezingen van spreker Martin Madern

Lezingen van spreker Martin Madern

 • Samenwerking
 • Teamspirit
 • Verbinding
 • Gedrag
 • Communicatie
 • Veiligheid
  Vrijblijvend informatie over Martin Madern

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Martin Madern geeft lezingen over de volgende onderwerpen