Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het doorvoeren van extreme klantgerichtheid

Matthijn de Boer

Matthijn de Boer

Waarom uw klanten u nodig hebben

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Matthijn de Boer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Matthijn

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Redenen om spreker Matthijn de Boer te boeken

 • Met meer dan twintig jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven, is spreker Matthijn de Boer en expert in duurzame bedrijfsstrategieën.
 • Zijn expertise betreft m.n. duurzame strategievorming en het creëren van duurzaam bewustzijn.
 • Matthijn spreekt geregeld op seminars en congressen.
Spreker Matthijn de Boer

Het doorvoeren van extreme klantgerichtheid

Vrijwel alle bedrijven en organisaties in Nederland hebben de afgelopen jaren een radicale tuchtiging door de markt meegemaakt. Omzetten en bedrijfsresultaten waren niet eenvoudigweg wat minder, maar duidden op een structurele uitputting van het oude bedrijfsmodel. Ondanks alle mooie woorden, bleven vele bedrijven vertrouwen op hun oude geloof: ‘Ons product is zo goed, dat verkoopt zichzelf wel’. De praktijk van de markt heeft echter het failliet van dit oude aanbodsdenken laten zien. Consumenten willen niet meer betalen voor de veel te dure producten die ze vaak toch niet nodig hebben en stappen massaal over naar goedkope alternatieven waar ‘you get what you pay for’. De ontwikkelingen bij bijvoorbeeld de banken, verzekeraars en luchtvaartmaatschappijen spreken daarin boekdelen. Waar komt die plotselinge focus op dit minimalisme vandaan en hoe kunnen wij daar ons voordeel mee doen? De oplossing ligt in het echt leren kennen van je stakeholders, ze goed leren te begrijpen en heel goed naar ze te leren luisteren. Dit echte maatschappelijk verantwoord ondernemen vormt de basis voor een duurzame maatschappij en economie en geeft uw bedrijf de kans daarin te excelleren. Spreker Matthijn de Boer laat met een duidelijk stappenplan zien hoe dat werkt voor uw organisatie.

Met meer dan twintig jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven, is spreker Matthijn de Boer en expert in duurzame bedrijfsstrategieën. Als directeur van adviesbureau Atmosphere heeft hij vele klanten ondersteund in uiteenlopende sectoren als bijv. de banken, luchtvaart en het hoger onderwijs. Zijn expertise betreft m.n. duurzame strategievorming en het creëren van duurzaam bewustzijn. Matthijn spreekt geregeld op seminars en congressen.

Bekijk de lezingen van Matthijn de Boer
Dagvoorzitter Matthijn de Boer

Dagvoorzitter, lezingen, trainingen  en workshops

De lezingen van Matthijn zijn relevant en altijd gericht op uw organisatie. Enthousiast brengt hij de mogelijkheden en uitdagingen van het nieuwe ondernemen voor het voetlicht. Met een presentatie van spreker Matthijn de Boer heeft u een aantrekkelijke en interactieve sessie waarin u tot de kern van duurzame bedrijfsstrategieën komt. Met aandacht voor uw visie, leiderschap en organisatie. De presentaties, workshops en dagvoorzitterschappen zijn geschikt voor alle soorten organisaties, zoals bedrijven, hoger onderwijs, overheid en non-profit instellingen.

Lezingen van spreker Matthijn de Boer

De onderwerpen die worden behandeld door spreker Matthijn de Boer

 • Klantgerichtheid
 • Ondernemerschap
 • Verandermanagement
 • Organisatiecultuur
 • Strategie
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  Vrijblijvend informatie over Matthijn de Boer

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Matthijn de Boer geeft lezingen over de volgende onderwerpen