Loading content ...

spreker Nathan de Groot

Nathan de Groot

Dagvoorzitter

Nathan de groot is spreker, trainer en journalist. Hij begeleidde al meer dan 300 debatten, brainstorms en andere bijeenkomsten.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nathan de Groot is trainer, presentator en journalist. Voor Debatrix traint hij professionals om inspirerend en overtuigend te presenteren. Hij is redacteur bij De Speld en publiceerde stukken in De Volkskrant.

Als moderator, interviewer en dagvoorzitter staat hij vaak op het podium. Hij was spreker bij TEDxVienna en gaf gastcolleges aan verschillende universiteiten in binnen- en buitenland. Spreker Nathan de Groot haalt meer uit bijeenkomsten door met enthousiasme, scherpte en humor het gesprek aan te gaan. Hij weet het publiek bij discussies te betrekken en durft door te vragen.

Als spreker staat Nathan de Groot vaak voor verschillende doelgroepen. Zijn lezing maakt hij altijd op maat zodat deze goed aansluit bij de doelgroep en het thema van de bijeenkomst. Hij  brengt de zaal in beweging door een mix van interactie, inzichten en humor. Terugkerende onderwerpen zijn: Effectieve communicatie, Succesvol ondernemen, Satire/De Speld, Studeren in het buitenland, De stad van de toekomst.

 

    Onderwerpen van spreker Nathan de Groot

    • Effectieve communicatie
    • Succesvol ondernemen
    • De stad van de toekomst
Gerelateerde sprekers

Nathan de Groot geeft lezingen over de volgende onderwerpen: