Loading content ...

Rudy van Beurden

Rudy van Beurden

Wat is de beste beslissing die je ooit gemaakt hebt?

Nederland Positiveren! Dat is waar spreker Rudy van Beurden voor de volle 100% voor gaat. Hij laat mensen stralen door ze van energie en optimisme te voorzien!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Rudy van Beurden maakte hem in de zomer van 2011: Nederland positiveren. Sindsdien deelt hij zijn heldere visie en aanstekelijk enthousiasme. Als spreker krijgt hij binnen no time grote én kleine groepen in beweging binnen onderwerpen als positieve psychologie, motivatie, quality of life en ondernemerschap. Door zijn eigen ervaringen met verdiepende vragen te combineren maakt hij deelnemers bewust van hun eigen situatie en keuzes.

Zo behoort ons land tot de top van de wereld qua gezondheid, financiële rijkdom en nationale veiligheid. Toch slikken 1.1 miljoen Nederlanders slikken antidepressiva. Hoe kan dat?
Met zijn no nonsense aanpak update Rudy de overtuigingen en inzichten van zijn publiek. Hij maakt ze verantwoordelijk voor hun eigen doen en laten. Als young professional weet hij hoe de Y generatie denkt en doet, met zijn ervaring weet hij bruggen te leggen met bestuurders en leiders.

Naast zijn rol als spreker positiveert spreker Rudy van Beurden met zijn onderneming (GAAF | positieve energie) en een pool van trainers en sprekers complete organisaties. GAAF kickstart de persoonlijke ontwikkeling van young professionals door hen met zichzelf, hun collega’s én de organisatiedoelstellingen te verbinden. GAAF ontwikkelde al maatwerk programma’s voor o.a. Philips, het Rode Kruis, Enexis en de TU/e. In deze offline programma’s leggen deelnemers onderlinge verbindingen, waarmee ze elkaar en hun organisatie versterken.

    Lezingen van spreker Rudy van Beurden

    • De gaafste versie van jezelf!
    • Positieve Energie
    • Interactieve evenementen, trainingen en presentaties
Gerelateerde sprekers

Rudy van Beurden geeft lezingen over de volgende onderwerpen: