Loading content ...

Saron Petronilia

Saron Petronilia

Happy Moodswings

Lichamelijke veranderingen, opvliegers en andere ongemakken.. bij jou wel bekend? Saron Petronilia geeft lezingen over leiderschap, ambitie en carrière voor vrouwen van middelbare leeftijd. Ze stimuleert vrouwen om hun energie anders in te zetten en daardoor met meer kracht, energie en inspiratie hun (professionele) leven in te richten. 

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘Maak van de overgang de meest vruchtbare tijd van je (werk)leven’.

Saron Petronilia is auteur van ‘Alles over werken tijdens de overgang, met succes je loopbaan vervolgen na je 45ste’ (2017) en ‘Alles wat je moet weten over de overgang’ (2011). Petronilia coacht en traint werkende vrouwen in deze levensfase, in haar visie de meest vruchtbare fase in een vrouwenleven.

Tijdens de overgang (tussen 45 en 55 jaar) veranderen vrouwen. Daarover is echter weinig meer bekend dan dat die fase gepaard kan gaan met wat lichamelijke ongemakken. Terwijl het een levensfase is die een behoorlijke impact kan hebben op de kwaliteit van zowel het privé- als het professionele leven van vrouwen.

Petronilia biedt inzicht, inspiratie en humor. Ze stimuleert vrouwen om hun energie anders te gebruiken en daardoor met meer kracht, energie en betekenisgeving hun professionele leven voort te zetten en zo behouden te blijven voor de arbeidsmarkt.

  Petronilia spreekt over:

  • Alles over werken tijdens de overgang

  • Overgang en ambitie

  • De ongekende kracht van de overgang

  • Reis van de heldin 45+

Saron Petronilia geeft lezingen over de volgende onderwerpen: