Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Saskia van de Riet

Saskia van de Riet

Blogexpert

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Saskia van de Riet

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Saskia

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Met een unieke combinatie aan werkervaring in de wereld van taal, de bouw en marketing, zowel in Engeland als in Nederland helpt Saskia van de Riet vrouwelijke ondernemers zichzelf te bevrijden van alle obstakels die authentiek, intuïtief bloggen en “legacy blogging” in de weg staan. Haar wekelijkse BlogCafé is een groot succes.

“Leave your Legacy” raakt vrouwelijke ondernemers in hun essentie. Blogger en spreker Saskia van de Riet gelooft heilig in haar visie voor zakelijk bloggen, voor haarzelf, voor ondernemers en voor jou. Door strategisch te systematiseren bevrijdt zij haar klanten van alle persoonlijke obstakels die vrouwelijke ondernemers belemmeren om in hun grootsheid te gaan staan en hun waardevolle kennis, ervaring en werkwijze te delen. Ze gelooft uit van de kracht van vrouwelijke ondernemers en dat zij vol passie en deskundigheid een hele waardevolle bijdrage leveren. Zij is ervan overtuigd dat je met je blog de visie die Saskia voor ogen heeft voor jezelf kunt vervullen. Dat de wereld jouw bijdrage ook echt nodig heeft.

Spreker Saskia van de Riet is iemand die vrouwen in hun kracht zet, motiveert en bevrijdt. Zij schetst een landschap van dialoogmarketing met je blog als je eigen sociale mediaplatform. Saskia spreekt al haar hele leven lang. Als bouwkundig ingenieur gaf ze aan de University of North London lezingen over het ontwerpen van gebouwen voor de gezondheidszorg. Als trainer gaf ze jarenlang Nederlands conversatieles aan Engelstalige volwassenen voor de London Borough of Croydon. De laatste vier jaar ligt haar focus op het motiveren en inspireren van vrouwelijke ondernemers om hun verhaal in woorden te vangen en op hun zakelijk blog te delen voor meer impact.

Bekijk de lezingen van Saskia van de Riet

    Lezingen van spreker Saskia van de Riet

    • Bloggen
    • Marketing
    • Vrouwelijk Ondernemerschap
Vrijblijvend informatie over Saskia van de Riet

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Saskia van de Riet geeft lezingen over de volgende onderwerpen