Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

De Speelmannen leveren maatwerk met muziek en presentatie

Speelman & Speelman

Speelman & Speelman

Cabaretduo

Tarieven en beschikbaarheid
Speelman & Speelman

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Speelman

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Het duo dat muziek en creativiteit samenbrengt

Muzikaal theaterduo Daan en Joost Speelman hebben al sinds hun jeugd een onuitputtelijke creativiteit en muzikaliteit. Ze vermengen deze twee aspecten op het podium om hun trouwe publiek te verrassen. Bekend door heel Nederland door hun meesterlijke, gevoelige en humoristische nummers en optredens, hebben de broers in bijna elk theater in Nederland gestaan met hun eigen theaterprogramma.

Ze waren ook gewilde presentatoren, zoals bij Bevrijdingspop Haarlem en hadden een eigen item in de 3FM ochtendshow van Giel Beelen. Daarnaast organiseren ze met volle overgave verschillende evenementen, zoals het Huiskamerfestival in Haarlem en Borrelpop Bloemendaal.

Redenen om Speelman & Speelman te boeken

 • Veelzijdige muzikale talenten: Daan en Joost Speelman beschikken over onuitputtelijke creativiteit en muzikaliteit, wat hen tot veelzijdige artiesten maakt die in staat zijn om een breed publiek te vermaken.
 • Bekende en gewaardeerde artiesten: De broers staan al jaren op de planken en hebben in bijna alle theaters van Nederland opgetreden.
 • Innovatieve concepten en evenementen: De Speelmannen blijven zich ontwikkelen en bedenken nieuwe concepten.

De heren hebben geen grenzen aan hun creativiteit, wat resulteerde in verschillende concepten, waaronder de PestCheck in samenwerking met Kikid en een campagne voor het glazen huis in Haarlem. Ook tijdens de Corona crisis brachten ze een nieuw nummer uit als aanmoedigingssong voor paralympische sporters in Tokio.

Ze zijn nooit stil en werken hard aan een nieuw album en nieuwe bedrijven. Daan richt zich in Graag GeDaan op het organiseren van unieke bruiloften en evenementen zoals Borrelpop Bloemendaal. Joost richtte Buiten Bewust Zijn op, een outdoor bedrijf samen met zijn vriendin, en heeft ondanks Corona al enkele bijzondere evenementen georganiseerd, met artiesten zoals Michael Prins en Guido Weijers.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Speelman & Speelman
Lied op maat door de Speelmannen

Speelman en Speelman leveren maatwerk!

Speelman en Speelman voor iets op maat? Kom maar op! Ze beschikken zelf over een geluidsstudio waar ze liedjes vanaf het eerste woord en de eerste noot bedenken en produceren. Dit deden ze acht jaar lang voor 3 Fm waar ze liedjes op maat maakten over een actualiteit en geregeld kregen de Speelmannen de vraag van een bedrijf of particulier. De deadline vraagt om een ander soort creativiteit, waar ze enorm gedreven van worden. Last but not least, live presenteren en dit muzikaal omlijsten is ook zeker aan ons besteed.

Buiten Bewust Zijn met de Speelmannen

Buiten Bewust Zijn

Teambuilding door middel van beweging, eten en entertainment rondom een kampvuur. Buiten Bewust Zijn is een uniek concept waarbij het team geniet van de natuur, een mountainbike tocht, samen koken met een chef-kok die gebruik maakt van lokale ingrediënten, entertainment door de Speelmannen en een overnachting.

 • Vanaf 30 personen
 • Altijd kampvuur
 • Intiem en uniek openluchtconcert voor jou
 • 365 dagen lekker in de buitenlucht
 • Professionele mountainbike clinic voor elk niveau
 • Bijzonder overnachten midden in het bos (in overleg)
 • Altijd alles samen met jou op maat gemaakt
 • Eventueel met een spreker
Video van Speelman & Speelman

Morgen Meer!

Video van Speelman & Speelman

Buiten Bewust Zijn

Bekijk de lezingen van Speelman & Speelman
Vrijblijvend informatie over Speelman & Speelman

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Speelman & Speelman geeft lezingen over de volgende onderwerpen