Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Speelman & Speelman

Cabaretduo

Tarieven en beschikbaarheid
Speelman & Speelman

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Speelman

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Het muzikale theaterduo Daan Speelman (1980) en Joost Speelman (1979) spelen al van jongs af aan met hun oneindige creativiteit en muzikaliteit. Twee dingen die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Sinds de jonge jaren van de broers, nu ruim 25 jaar geleden, staan ze op de planken om hun trouwe- en groeiende publiek op alle wijze te roeren. De jongens schrijven de mooiste, meest gevoelige en vaak humoristische nummers en zijn door heel Nederland bekend geworden met hun rake optredens.

Wat ze de afgelopen jaren hebben gedaan is niet op een A4tje te krijgen. Maar in elk geval hebben ze in bijna alle theaters van Nederland gestaan met hun eigen theaterprogramma. Daarnaast waren ze graag geziene presentatoren van o.a. Bevrijdingspop Haarlem en vervulden zij een eigen item in de 3FM Ochtendshow van Giel Beelen. En alsof de enthousiaste artiesten het niet druk genoeg hadden, bedachten én organiseerden zij vol overgave een scala aan evenementen zoals het Huiskamerfestival in Haarlem, Borrelpop Bloemendaal etc.).

En dan nog is er ruimte in het hoofd, want creativiteit kent geen grens, zo luidt het credo van de heren. Wat resulteerde in verschillende concepten. Uitgedacht en natuurlijk ook uitgevoerd. Met de PesthCeck, in samenwerking met Kikid, schoven zij zelfs aan bij DWDD en Jeroen Pauw. Of wat dacht je van de campagne voor het glazen huis in Haarlem (Gitaarlem)?

Zelfs recentelijk, ondanks de rem die Corona op het artiestenleven zet, brachten zij een nieuw nummer ut. Niet zomaar om hun eigen album aan te vullen. Nee, het betrof een aanmoedigingssong voor de paralympische sporters in Tokio, eveneens breed uitgemeten in de media.

Kortom, er de Speelmannen zitten nooit stil. Er wordt dan ook hard gewerkt aan een nieuw album en er zijn twee nieuwe bedrijven geboren. In het bedrijf Graag GeDaan, zet Daan zijn kwaliteiten als entertainer in om mensen op een hele unieke manier te trouwen en organiseert hij o.a. Borrelpop in Bloemendaal. Joost is naast het schrijven en spelen ook een outdoor bedrijf, genaamd Buiten Bewust Zijn, gestart met zijn vriendin, dat sinds een jaar, ondanks de Corona, een aantal bijzondere evenementen op zijn naam heeft staan. Waaronder een grootse met o.a. Michael prins en Guido Weijers op de speellijst.

Bekijk de lezingen van Speelman & Speelman
Lied op maat door Speelman & Speelman

Speelman en Speelman leveren maatwerk!

Ons uitdagen voor iets op maat? Kom maar op! Wij beschikken zelf over een geluidsstudio waar we liedjes vanaf het eerste woord en de eerste noot bedenken en produceren. Dit deden we acht jaar lang voor 3 Fm waar we liedjes op maat maakten over een actualiteit en geregeld kregen de de vraag van een bedrijf of particulier. De deadline vraagt om een ander soort creativiteit, waar we enorm gedreven van worden. Last but not least, live presenteren en dit muzikaal omlijsten is ook zeker aan ons besteed.

Buiten Bewust Zijn met Speelman & Speelman

Buiten Bewust Zijn

Teambuilding door middel van beweging, eten en entertainment rondom een kampvuur. Buiten Bewust Zijn is een uniek concept waarbij het team geniet van de natuur, een mountainbike tocht, samen koken met een chef-kok die gebruik maakt van lokale ingrediënten, entertainment door Speelman & Speelman en een overnachting.

  • Vanaf 30 personen
  • Altijd kampvuur
  • Intiem en uniek openluchtconcert voor jou
  • 365 dagen lekker in de buitenlucht
  • Professionele mountainbike clinic voor elk niveau
  • Bijzonder overnachten midden in het bos (in overleg)
  • Altijd alles samen met jou op maat gemaakt
  • Eventueel met een spreker
Video van Speelman & Speelman

Morgen Meer!

Video van Speelman & Speelman

Buiten Bewust Zijn

Bekijk de lezingen van Speelman & Speelman
Vrijblijvend informatie over Speelman & Speelman

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Speelman & Speelman geeft lezingen over de volgende onderwerpen