Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Haal meer uit jezelf en anderen na deze inspirerende sessie

Des Balentien

Veelzijdige en inspirerende ondernemer, spreker en artiest

Tarieven en beschikbaarheid
Des Balentien

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Des

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

You Gotta Believe

Des Balentien, geboren op 22 december 1988 op Curaçao, is een veelzijdige en inspirerende ondernemer, spreker en artiest. Haar levenspad is niet makkelijk geweest, vol met diepe dalen, maar mede dankzij haar lijfspreuken ́You Gotta Believe ́ en ‘Quitters Never Win, Winners Never Quit’, klimt ze deze dalen altijd weer uit en weet ze daarmee vele anderen te inspireren.

Redenen om spreker Des Balentien te boeken

  • Inspirerende lezingen en een eyeopener voor de deelnemers
  • Des Balentien is open en Transparant waardoor de deelnemrs er inspiratie, kracht & waardevolle inzichten voor zichzelf uit kunnen halen
  • Een persoonlijk verhaal over persoonlijke groei

Balentien vertrekt als baby samen met haar ouders en oudere broer Inchomar naar Amsterdam. Hier groeit ze op in een gezin met verslaafde ouders en huiselijk geweld. Tot 4 oktober 1992 wonen zij in de Bijlmer, maar ook hun flat wordt getroffen door de Bijlmerramp en het gezin beland uiteindelijk in Amsterdam Noord. Door de lichamelijke en mentale mishandelingen vlucht haar moeder met de kinderen eerst naar Rotterdam, en vervolgens naar Limburg, Des is dan acht. Zij verblijven hier tijdelijk bij het Leger des Heils en uiteindelijk krijgen ze een woning in Heerlen. Wanneer Des twaalf is gaan ze terug naar Amsterdam, waar ze tot aan Des haar zestiende verblijven bij verschillende familieleden in alle stadsdelen van Amsterdam. Haar moeder hertrouwt en het gezin verhuist naar Indonesië,

Des komt een jaar later terug naar Amsterdam en haar moeder blijft in Indonesië. Tot haar eenendertigste woont ze in maar liefst eenendertig verschillende onderkomens, hierdoor kan Des zich makkelijk aanpassen en met veel verschillende mensen overweg. Tijdens deze tumultueuze jeugd glijdt haar broer steeds verder af in de criminaliteit. In 2013 overleeft hij ternauwernood een liquidatiepoging ondanks de vele kogels in zijn lichaam. In 2019 slaat het noodlot toe, nadat hij zijn laatste straf heeft uitgezeten en met zijn muzieklabel NoWayBack wil beginnen, wordt Inchomar Alexander Balentien alsnog vermoord.

Na een rouwperiode en een verwarrend Coronajaar besluit Des een boek te schrijven over haar leven: ‘Geen Weg Terug’, waarvan de titel een ode is aan haar overleden broer Inchomar. Het schrijfproces vormt een totale reset van haar welzijn, de afrekening met de erfenis van haar verleden en de ontdekking van haar eigen beleving van spiritualiteit. Het boek verschijnt in 2021. Deze reset is ook het startsein voor een brede uitbouw van haar ondernemerschap, inspiratieprojecten en Des Balentien de artiest.

Bekijk de lezingen van Des Balentien
Lezing van spreker Des Balentien

Lifelessons

De lezing gaat over de lessen wat het leven ons geeft. We hebben heel vaak de neiging als mens om te denken aan alles wat we fout hebben gedaan, of juist niet hebben gedaan of waar we spijt van hebben maar wat als je dat nou omdraait en ziet als levenslessen. Opeens ga je begrijpen dat alles een proces is van persoonlijke groei en ontwikkeling. De lezing lifelessons zet je aan het denken over essentiële zaken die zorgen voor persoonlijke groei zoals een positieve mindset, controle hebben over je emoties en de juiste communicatie weten te gebruiken naar jezelf maar ook anderen toe.

Video van spreker Des Balentien

Spreker Topconferentie #NedMI2021

Video van spreker Des Balentien

YouGottaBelieve | Des Balentien | [email protected]

Bekijk de lezingen van Des Balentien
Vrijblijvend informatie over Des Balentien

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884