Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een veelzijdige artiest en theatermaker in hart en nieren

Robbert Jan Proos

Robbert Jan Proos

Spetterende optredens vol humor en interactie

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Robbert Jan Proos

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Robbert

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Redenen om spreker Robbert Jan Proos te boeken:

 • Elke lezing van Robbert zit vol humor, energie en laat gegarandeerd een indruk achter op het publiek
 • De populaire lezingen van Robbert zitten vol entertainment
 • Een lezing van Robbert garandeert dat jouw evenement een groot succes wordt
Spreker Robbert Jan Proos

Een veelzijdige artiest en theatermaker in hart en nieren

Spreker Robbert Jan Proos is een veelzijdige artiest en theatermaker in hart en nieren. Hij schrijft graag materiaal ‘op maat’ zodat zijn voorstelling geheel aansluit bij het publiek en doel van de bijeenkomst. Wilt u een fake speech of een cabaretesk verhaal met typetjes, dansjes of liedjes?

Robbert Jan maakt voor u een prachtig verhaal met de juiste balans tussen hilariteit en uw kernboodschap. Tussen 2008 en 2015 speelde Robbert Jan met zijn shows door het hele land in grote en kleine zalen. De afgelopen vijf jaar specialiseerde hij zich daarbij in het verzorgen van optredens op maat voor bedrijven en instellingen. Hij is een veelgevraagde cabaretier op maat, maar wordt ook gevraagd als vrolijke presentator en energieke dagvoorzitter. Ook geeft hij workshops op het gebied van theater, presentatie en communicatie en begeleidt hij brainstormsessies.

De stijl van spreker Robbert Jan Proos wordt gekenmerkt door doeltreffend positivisme en trefzeker optimisme. Ook lastige thema’s weet Robbert Jan Proos op een goede manier te benaderen.

De onderwerpen die in de optredens van spreker Robbert Jan Proos naar voren komen zijn uit het leven gegrepen. Dit roept herkenning op. Robbert weet altijd hilarische absurde visies op de werkelijkheid te schetsen. Robbert Jan Proos geeft voorstellingen en workshops voor bedrijven en instelling. Wanneer je hem uitnodigt voor een bijeenkomst ben je verzekerd van een spetterende show vol interactie.

Bekijk de lezingen van Robbert Jan Proos
Lezing van spreker Robbert Jan Proos

Het Dag-Journaal met spreker Robbert Jan Proos

Het Dag-Journaal is een nieuwsuitzending in de stijl van het NOS Journaal, maar dan natuurlijk met een dikke knipoog. En alle onderwerpen in het Journaal gaan natuurlijk over de avond zelf. Daarmee is het Journaal niet alleen een leuke, maar ook samenvattende afsluiting van het evenement. Het Dag-Journaal wordt gedurende de avond gefilmd en gemonteerd. Tijdens het evenement zijn de Journaal-opnames door iedereen duidelijk zichtbaar: razende reporter en spreker Robbert Jan Proos zal de deelnemers aan de dag op hilarische wijze volgen en interviewen. Het gezelschap bekijkt het gemonteerde eindresultaat aan het einde van de dag. Aanvullend is het mogelijk om gedurende de avond, de net daarvoor opgenomen video op schermen te tonen.De film is voor alle deelnemers, via een link in een e-mail, direct de volgende dag al op YouTube te bekijken (‘verborgen’: niet openbaar te bekijken).

 

  Vrijblijvend informatie over Robbert Jan Proos

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Robbert Jan Proos geeft lezingen over de volgende onderwerpen